DINER

 vanaf 16.30u

DRY AGED


  • Wij serveren Dry Aged vlees uit eigen droogkast!

Voor de echte smaakbeleving moet vlees enkele weken rijpen. Dit rijpen gebeurde vroeger bij de boer in de schuur, maar tegenwoordig doen we dit in een speciale koelcel. Dit noemen we dry ageing! In de dry-ageing koelcel verdampt het vocht in het vlees tot wel 30% en breken de natuurlijke enzymen het spierweefsel af. Deze rijping duurt minimaal 21 dagen en geeft het vlees een zeer malse structuur en een intense smaak! Wanneer je het vlees doorsnijdt, is het van binnen helderrood en boterzacht!

VOORGERECHTEN


  • Onze salades worden geserveerd met zuurdesembrood en roomboter.

HOOFDGERECHTEN


DESSERTS


SPECIALS


EXTRA ERBIJ? (+3.75 per stuk)

  • Puntzak friet met mayonaise
  • Groene salade met gemarineerde cherrytomaatjes
  • Warme seizoensgroente

LEKKER! IK WIL RESERVEREN