DINER

 vanaf 16.30u

DRY AGED


  • Een paar keer per maand serveren wij dry-aged
    vlees uit eigen droogkast. Vraag het ons!Voor de echte smaakbeleving moet vlees enkele weken
    rijpen. Dit rijpen gebeurde vroeger bij de boer in de schuur,
    maar tegenwoordig doen we dit in een speciale koelcel.
    Dit noemen we dry-ageing!
    In de dry-ageing koelcel verdampt het vocht in het vlees
    tot wel 30% en breken de natuurlijke enzymen het
    spierweefsel af. Deze rijping duurt minimaal 21 dagen en
    geeft het vlees een zeer malse structuur en een intense
    smaak! Wanneer je het vlees doorsnijdt, is het van
    binnen helderrood en boterzacht!

VOORGERECHTEN


  • (groot/klein)

  • Onze salades worden geserveerd met zuurdesembrood en roomboter.

HOOFDGERECHTEN


DESSERTS


SPECIALS


EXTRA ERBIJ? (+3.75 per stuk)

  • Puntzak friet met mayonaise
  • Groene salade met gemarineerde cherrytomaatjes
  • Warme seizoensgroente

LEKKER! IK WIL RESERVEREN