PietenPret bij Bruis!

Kom je knutselen, kleuren en dansen met de leukste zwarte Pieten?

Woensdag 28  & vrijdag 30 november: PietenPret bij Bruis! Van 15 tot 18 uur komen de knutsel-, kleur- en danspieten langs in Bruis. Voor €14,95 per kind ga je lekker knutselen, kleuren, dansen en spelen met de leukste zwarte pieten, terwijl je ondertussen smikkelt van pepernoten en limo. Aansluitend kies je jouw favoriete gerecht van onze kidskaart met een versierijsje… Lees verder

Kerst 2018 = Bruis

25 en 26 december brunch- en dinerbuffet! Juist met Kerst ongestoord genieten van heerlijke gerechten, goede wijn en een ontspannen sfeer, terwijl de kids ongestoord (en met kinderoppas) genieten in de speeltuin, de ontdekhoeken of de funfloor.  Reserveer snel je Kerstbrunch of Kerstdiner, want vol=vol! 1e & 2e KERSTDAG BRUNCH BUFFET Inloop van 10.30 tot 11.30 uur, Buffet van 11.30 tot… Lees verder

Steakweken terug bij Bruis!

Kom de hele maand november genieten van stoere dry aged steaks bij Bruis! Dry aged vlees heeft lekker lang de tijd gekregen om te rijpen en dus krijg je heerlijk mals vlees met een intense smaak op je bord. Echt iets voor de stoere papa’s en mama’s, als de kinderen lekker aan het spelen zijn. Kalfs Entrecote 200 gram € 19,-… Lees verder

HIEP-HIEP-HOERA: BRUIS IS JARIG!

Wij bestaan alweer 2 jaar… En wie jarig is moet trakteren! De hele maand oktober: Het Bruis Jubileum 3-gangen menu voor € 25,- per persoon! Hieronder vindt je het complete jubileum menu: Voorgerecht: Carpaccio Huisgemarineerde Zalm Pomodori-paprikasoep Hoofdgerecht: Kipsaté aan de spies Vegetarische Lasagne Catch of the day Dessert: Verassingsdessert Komt u ook?! Dan gaan wij er een echt feestje van maken!… Lees verder

DRY-AGED STEAK BIJ BRUIS

Onze chef-kok; Mike heeft voor de échte vlees eters DRY-AGED STEAK een maand laten drogen in een droogkast. Dit proces zorgt ervoor dat het vlees extra mals is. Het vlees wordt gebakken. Dit zijn de opties: DRY AGED RIBEYE: (200g) Met kriel in de schil, chioggia bieten en lichte salieboter € 26,50 (p.s.) CÔTE DU BOEUF: (700g, 2personen) Met kriel… Lees verder