Vaderdag Bier & Burger

Vaderdag zondag 17 juni Heb je onze vaderdag tip al gehoord? Bij Bruis kiest je papa een biertje van de tap bij zijn burger van 250 grammmmmm! Voor maar € 17,95 p.p.! Reserveer snel, keet smakelijk;-)

Moederdag Verwennerij

Verras en verwen jij je moeder?

Moederdag Ontbijt of High Tea: verras en verwen je moeder op zondag 13 mei bij Bruis! Wil je je moeder verrassen met tijd voor elkaar, samen kletsen, lekkere hapjes, zorgeloos genieten? Kom op Moederdag Ontbijten of High Tea-en in Bruis! 2 uur lang Mama Verwennerij en jij geniet zelf ook lekker mee;-) Verwen je moeder met een Ontbijt of High Tea… Lees verder

Mei Lentemenu

Kom jij genieten van ons 3-gangen keuzemenu?

De hele maand Mei serveren wij een 3-gangen keuzemenu, met friet en salade voor maar € 25,-! De kids genieten van 2-gangen voor € 8,50. Ideaal toch voor in de meivakantie of als afsluiter voor op die lekkere, zonnige lentedagen?

Lamsrack April Topper

Proef de Lente

Kom de hele maand april voor € 19,95 genieten van overheerlijke lamsrack bij Bruis. Op woensdag, donderdag en vrijdag zelfs voor slechts € 17,50. Proef de lente, reserveer snel!

Vier Pasen bij Bruis!

Met de hele familie genieten van Pasen!

Bruisend Pasen 1 en 2 april 2018! Juist met Pasen als familie met elkaar aan een lange tafel genieten van een heerlijke Paasbrunch, High Tea of diner. Uitgestald op gezellige etagères of genieten van een 2-gangen menu. Iedereen eromheen, alles in een ontspannen sfeer. Kom Paas brunchen, high tea-en of dineren bij Bruis! De kids knutselen Paas tasjes, zoeken buiten… Lees verder