HIEP-HIEP-HOERA: BRUIS IS JARIG!

Wij bestaan alweer 2 jaar… En wie jarig is moet trakteren! De hele maand oktober: Het Bruis Jubileum 3-gangen menu voor € 25,- per persoon! Hieronder vindt je het complete jubileum menu: Voorgerecht: Carpaccio Huisgemarineerde Zalm Pomodori-paprikasoep Hoofdgerecht: Kipsaté aan de spies Vegetarische Lasagne Catch of the day Dessert: Verassingsdessert Komt u ook?! Dan gaan wij er een echt feestje van maken!… Lees verder

DRY-AGED STEAK BIJ BRUIS

Onze chef-kok; Mike heeft voor de échte vlees eters DRY-AGED STEAK een maand laten drogen in een droogkast. Dit proces zorgt ervoor dat het vlees extra mals is. Het vlees wordt gebakken. Dit zijn de opties: DRY AGED RIBEYE: (200g) Met kriel in de schil, chioggia bieten en lichte salieboter € 26,50 (p.s.) CÔTE DU BOEUF: (700g, 2personen) Met kriel… Lees verder

Aangepaste openingstijden bij Bruis vanaf september

Cocktails aan de kant, temperaturen naar beneden, en… Weer aan de bak! De zomervakantie zit er bijna op :(. Vanaf 3 september 2018 hebben wij een kleine aanpassing in onze openingstijden. Maandag:  gesloten Dinsdag:  gesloten woensdag:  10:00 – 21:30 uur Donderdag:  10:00 – 21:30 uur Vrijdag:  10:00 – 21:30 uur Zaterdag:   10:00 – 21:30 uur Zondag:  10:00 – 21:30 uur *Uitzondering op feestdagen en met vakanties.… Lees verder

Zomer menu bij Bruis!

Wat een heerlijke temperaturen in ons land! In de hele maand juli en augustus serveren wij ons ‘Bruis Zomer Menu’. Een samengesteld 3 gangen menu voor maar € 25,-!  

Vaderdag Bier & Burger

Vaderdag zondag 17 juni Heb je onze vaderdag tip al gehoord? Bij Bruis kiest je papa een biertje van de tap bij zijn burger van 250 grammmmmm! Voor maar € 17,95 p.p.! Reserveer snel, keet smakelijk;-)