Zomer menu bij Bruis!

Wat een heerlijke temperaturen in ons land! In de hele maand juli en augustus serveren wij ons ‘Bruis Zomer Menu’. Een samengesteld 3 gangen menu voor maar € 25,-!  

Vaderdag Bier & Burger

Vaderdag zondag 17 juni Heb je onze vaderdag tip al gehoord? Bij Bruis kiest je papa een biertje van de tap bij zijn burger van 250 grammmmmm! Voor maar € 17,95 p.p.! Reserveer snel, keet smakelijk;-)

Moederdag Verwennerij

Verras en verwen jij je moeder?

Moederdag Ontbijt of High Tea: verras en verwen je moeder op zondag 13 mei bij Bruis! Wil je je moeder verrassen met tijd voor elkaar, samen kletsen, lekkere hapjes, zorgeloos genieten? Kom op Moederdag Ontbijten of High Tea-en in Bruis! 2 uur lang Mama Verwennerij en jij geniet zelf ook lekker mee;-) Verwen je moeder met een Ontbijt of High Tea… Lees verder

Mei Lentemenu

Kom jij genieten van ons 3-gangen keuzemenu?

De hele maand Mei serveren wij een 3-gangen keuzemenu, met friet en salade voor maar € 25,-! De kids genieten van 2-gangen voor € 8,50. Ideaal toch voor in de meivakantie of als afsluiter voor op die lekkere, zonnige lentedagen?

Lamsrack April Topper

Proef de Lente

Kom de hele maand april voor € 19,95 genieten van overheerlijke lamsrack bij Bruis. Op woensdag, donderdag en vrijdag zelfs voor slechts € 17,50. Proef de lente, reserveer snel!