Horeca 4 weken dicht

Beste gasten,

Tijdens de laatste persconferentie kwam Mark Rutte met de mededeling dat de horeca opnieuw 4 weken dicht moet. Ook wij zijn dus gesloten…. De maatregelen zijn te begrijpen maar een harde klap voor ons! We willen iedereen die op welke manier dan ook (opnieuw) wordt getroffen door het corona virus heel veel sterkte wensen.

Wij zijn ondertussen alweer druk bezig om er voor te zorgen dat Restaurant Bruis Blaricum jullie straks weer met open armen kan ontvangen! Onze hele keukenvloer wordt vernieuwd en ondertussen maken we ieder gaatje, hoekje, plekje nogmaals helemaal goed schoon.

Kun je ondertussen bij ons bestellen? Nee helaas lukt dat niet, i.v.m. de verbouwing. Kun je ons op een andere manier helpen? Ja, dat kan! Verras een ander, geef een fijn genietmomentje cadeau, koop online de cadeaubon restaurant Bruis en laat de ander zich straks door ons verwennen!

Wij hopen op jullie steun en ontvangen jullie graag snel weer in ons restaurant. Daar gaan we gewoon heel hard voor knokken met z’n allen toch?!

Groetjes, Cival en Jorick Jansen, en het hele team van Bruis