MET KERST THUIS UIT ETEN

CULINAIRE KERST DINERBOXEN

BESTEL HIER

Door de huidige beperkende corona maatregelen zijn we dicht met Kerst 2021. Wij herhalen het succes van vorig jaar met onze culinaire kerstboxen, verzorgd vanuit ons zusterrestaurant De Open Keuken te Hilversum. Beoordeeld met een 8,8 uit 1400 reviews en binnen no time uitverkocht, dus bestel snel!

Verras je familie of vrienden dit jaar bij jou thuis, verwen ze met een culinaire Kerstbox! Heerlijk eten en gezellig met elkaar om de tafel zijn de belangrijkste ingrediënten voor de feestdagen, en met de Kerstboxen van Bruis tover je eenvoudig en snel een 3, 4 of 5-gangen kerstdiner op tafel! Je hoeft alleen nog maar te genieten;-)

Stel zelf je KerstDiner samen (vanaf 2 personen te bestellen):

3-gangen: voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht € 37,50 p.p.
4-gangen: voorgerecht, soep, hoofdgerecht, nagerecht € 42,50 p.p. 
4-gangen: voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, nagerecht € 45,50 p.p. 
5-gangen: voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, nagerecht € 49,50 p.p.
kids 2-gangen: hoofdgerecht, nagerecht € 12,50 p.p.
kids 3-gangen: voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht € 16,50 p.p.

Alle dinerboxen zijn inclusief amuse van het huis en brood met boter.
Alle gerechten worden koud geleverd en tover je met een duidelijke instructie zo warm op tafel.


Bekijk hieronder de kerstgerechten en bestel uiterlijk 3 dagen van tevoren, per mail (info@restaurantbruisblaricum) of telefoon (035-3031406) je kerstbox!

De dagverse boxen worden tussen 12.00 en 17.00 uur bezorgd.

VOORGERECHTEN

Huisgerookte zalm, mierikswortel hangop, rammenas, geroosterde venkel, nori.
Rillettes van gekonfijte eendenbout, parmaham, kweepeer gelei, roodlof.
Oerwortel in verschillende bereidingen, gerookte mozzarella, gepofte wilde rijst.

SOEPEN

Knolselderij soep, broodsoldaatjes, bieslook, truffeltapenade.
Gebonden wildsoep, oesterzwammen, winterpeen, lardons, peterselie.

TUSSENGERECHTEN

Geroosterde bloemkool, blauwe kaassaus, bloemkoolcrème, hazelnoten, cornichon.
Gebakken rode mul, aardpeercompote, aardpeerchips, bouillabaisse.
Gelakte buikspek, noodles, witte kool, taugé, paprika, cashewnoten.

HOOFDGERECHTEN

Huidgebakken snoekbaars, pastinaakpuree, rode biet, romige shiitake – sojasaus.
Winterse runderstoof, aardappelpuree, krokante kruidkoek.
Curry van linzen en geitenkaas, kerstomaat, bosui, naanbrood.

NAGERECHTEN

Grand Dessert van stroopwafel cheesecake, witte brownie, chocoladetaartje.
Kaasplank met 4 soorten kaas, appelstroop, dadeltaartje.

KIDSMENU

Voorgerechten:
Rundercarpaccio met pijnboompitten, pesto balsamico dressing en geraspte kaas.
Tomatensoep met gehaktballetjes.

Hoofdgerechten:
Zalmfilet met groenten en roseval aardappeltjes.
Spare ribs uit onze zoete yakitori marinade met knoflooksaus en roseval aardappeltjes.
Vegetarische risotto met groenten.

Nagerechten:
Chocoladetaartje
Stroopwafel cheesecake