Neus dicht en springen

De generale repetitie van Restaurant Bruis

Tot nu toe ging alles volgens plan. Restaurant Bruis Blaricum was zo goed als klaar. De keuken ingericht. Het menu was tot wel vijf keer toe doordacht. Maar pakt het allemaal wel zo uit als we ‘t ons voorgesteld hadden? Daar kom je maar op één manier achter: proefdraaien.

En dus nodigden we op zondag 9 oktober een select gezelschap vrienden en bekenden uit om – met hun gezin, Bruis in Blaricum van top tot teen uit te testen, tijdens de generale repetitie. De vuurdoop. Het moment suprême. Maar liefst 130 grote en kleine mensen hebben het restaurant, de speelplekken, onze keuken en onze mensen op de proef gesteld. Op die manier konden we goed ontdekken wat wel of niet lekker liep, wat wel of niet lekker smaakte. Razendspannend allemaal!

Gelukkig kun je met vrienden onder elkaar wel een potje breken en mag het best een beetje in de soep lopen. Het was een turborollercoaster voor ons. Er was nog flink wat te improviseren en uit te vogelen. Maar ondertussen hebben de gasten zich heerlijk vermaakt en genoten. En wij ook, want wat is het bijzonder om samen met al die mensen die zo dichtbij ons staan, deze voorpremière te vieren. Reuze bedankt allemaal!

Zoals je van vrienden mag verwachten, hebben we veel fijne tips en eerlijke feedback gekregen. Want nu zetten we de laatste puntjes op de i voor de ‘Grand Ouvert’ half oktober! Tot ziens in ons restaurant te Blaricum!