MET KERST THUIS UIT ETEN

KERSTBOXEN: BRUNCH OF DINER

Levering van 17 t/m 31 dec

Verras je familie of vrienden dit jaar bij jou thuis, verwen ze met een Kerstbox van Bruis! Heerlijk eten en gezellig met elkaar om de tafel zijn de belangrijkste ingrediënten voor de feestdagen, en met de Kerstboxen van Bruis tover je eenvoudig en snel een kerstbrunch of 3, 4 of 5-gangen kerstdiner op tafel! Je hoeft alleen nog maar te genieten;-)

KerstBrunchbox €23.75 pp, per 2 personen te bestellen.
Rood fruit Smoothie, Overnight Oat ‘appeltaartje’, mini croissants en andere afbakbroodjes, Kerstbrood met amandelspijs.
Huisgemaakte eiersalade en tomaten hummus, boerenpate, vruchtenjam en roomboter.
Wrap met rundercarpaccio, rucola, pesto en parmezaanse kaas en een bietenwrap met huisgerookte zalm, een vegetarische quiche met spinazie en paddestoelen en huisgemaakte kipragout in een pasteitje.
Een groene en een fruitsalade. En als dessert een hazelnoten chocoladetaartje.

Kids Brunchbox €14.50 pp
Mango Banaan Smoothie, mini croissants en andere afbakbroodjes en American Pancakes.
Hagelslag, kaas, roomboter, chocopasta en jam.
Snoeptomaatjes, frisse frietjes van wortel en komkommer, vers fruit en een zakje chips.
En als dessert een hazelnoten chocoladetaartje.

Stel zelf je KerstDiner samen (vanaf 2 personen te bestellen):

3-gangen: voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht € 34,50 p.p.
4-gangen: voorgerecht, soep, hoofdgerecht, nagerecht € 39,50 p.p. 
4-gangen: voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, nagerecht € 42,50 p.p. 
5-gangen: voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, nagerecht € 47,50 p.p.
kids 2-gangen: hoofdgerecht, nagerecht € 11,50 p.p.
kids 3-gangen: voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht € 14,50 p.p.
Alle dinerboxen zijn inclusief amuse van het huis en brood met boter.
Alle gerechten worden koud geleverd en tover je met een duidelijke instructie zo warm op tafel.


Bekijk hieronder de kerstgerechten en bestel uiterlijk 72 uur van tevoren, online, per mail (info@restaurantbruisblaricum) of telefoon (035-3031406) je kerstdiner!

De dagverse boxen worden tussen 12.00 en 15.00 uur bezorgd of kun je tussen 12.00 en 15.00 uur afhalen. Geef je tijd voorkeur aan bij je bestelling en wij bevestigen jou de definitieve tijdsindeling. 

VOORGERECHTEN

Marbré van pulled duck, eendenlever en courgette, omwikkeld met Serranoham. Daarbij een jam van cranberry en vijgen toast van brioche.

Rouleau van huisgerookte zalm, gevuld met luchtige roomkaas en groene kruiden. Geserveerd met wasabi-kaviaar en een chili komkommer dressing.

Ragout van Jackfruit op een carpaccio van chioggia biet, met een saus van geitenkaas. Daarbij een krokante wonton.

SOEPEN

Licht gebonden wildsoep, met shiitake, bosui, uitgebakken spekjes, kruiden en een scheutje Madeira.

Licht pittige wortelsoep met een basilicum crème fraîche en fijne knoflook croutons.

TUSSENGERECHTEN

Geplukte kalf op een blini met salie, kruidenpluksel, notenmelange en hoisin saus.

Rotolo met paddenstoelen, spinazie, mascarpone en pittenmelange. Geserveerd met tomatensaus, parmezaan, rucola en balsamicodressing.

Knoflookgamba met zoete aardappel crème en Parmezaan schotsen.

HOOFDGERECHTEN

Wildstoof bereid met hert, wildzwijn, spek, laurier, kruidkoek, zilverui, tomaat, ui, winterpeen en knolselderij. Geserveerd met een stamppot van tamme kastanjes.

Grietfilet met een milde gele curry van tomaat, ui, knoflook, masala en kokosmelk. Geserveerd met peultjes, kriel en paprika.
(ook vegetarisch te bestellen)

NAGERECHTEN

Grand Dessert van koffiebavarois, cheesecake en een chocoladetaartje, geserveerd met caramelsaus.

Een Kaasplank met vier soorten kaas, appelstroop, dadeltaartje, druiven en walnoten.

KIDSMENU

Voorgerechten:
Rundercarpaccio met pijnboompitten, pesto balsamico dressing en geraspte kaas.

Tomatensoep met gehaktballetjes.

Hoofdgerechten:
Pasta met gehakt, bonen, mais, ui, paprika en tomatensaus.

Spare ribs uit onze zoete yakitori marinade met knoflooksaus en roseval aardappeltjes.

Couscous met rozijnen, gebakken zalm en tzatziki.

Kinderkaasfondue bereid met jonge kaas en druivensap,
geserveerd met cherrytomaatjes, komkommer, wortel & brood.


Nagerechten:

Chocoladetaartje van Nutella, met karamelsaus.

Cheesecake